DIRECT AANMELDEN

Ben Tiggelaar

MBA in één dag

8 meter managementboeken in 8 uur


vrijdag 17 maart 2017

Beatrix Theater - Utrecht

Bijspijkeren op topsnelheid
Als drukbezet manager, ondernemer of professional heeft u niet genoeg tijd om uw literatuur bij te houden. Uw kast staat vol ongelezen managementboeken. Welke inzichten uit al die boeken zijn echt belangrijk? En kunt u direct toepassen in uw werk?
Uw beste tijdsinvestering in jaren
Méér dan 16.900 eerdere deelnemers aan 'MBA in één dag' ontdekten hoeveel kennis je in één dag kunt opdoen. Ben Tiggelaar behandelt 8 meter managementboeken in 8 uur. Veel tips, veel verbeterkansen. Direct toepasbaar.
Direct toepasbaar!
Als deelnemer profiteert u dubbel: u tankt weer even lekker bij en gaat met een rugzak vol tips en adviezen weer naar huis. Ze zullen ‘op de zaak’ weten dat u bij ‘MBA in een dag’ bent geweest! Alle tips en adviezen kunt u morgen op kantoor inzetten.

docent

Programma

09:30 uur tot 17:15 uur

Extra

Bijspijkeren op topsnelheid

Mis het niet!

Aanmelden
Wat kost het?
Dit seminar kost € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc.

Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten. Wilt u nog meer weten? Dat kan. Bel ons (020-3033820) en vraag naar Claudia Righi. Of stuur een mailtje naar righi@denkproducties.nl.
Groepsarrangement
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs. Maar we hebben ook al ervaring met diverse andere opties die het voor groepen extra effectief en aantrekkelijk maken om deel te nemen. Neem contact op met Bouke Wiersum bij DenkProducties (020-3033820) of mail naar wiersum@denkproducties.nl.
Voorwaarden
Annulering is uitsluitend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. DenkProducties heeft het 'Privacy Waarborg Certificaat'. Dat betekent dat uw gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht, of geleend. http://www.denkproducties.nl/voorwaarden/

Locatie

countdown

co-productie

De 'in één dag' formule is een initiatief van Ben Tiggelaar en DenkProducties.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie.

Ben Tiggelaar
DenkProducties

DenkProducties

organiseert opvallend goede seminars voor managers. Onze programma's vallen op door: aangenaam tegendraadse onderwerpen, hoge sprekerskwaliteit en bovengemiddeld goede verzorging. U zit gegarandeerd de hele dag op het puntje van uw stoel!

DenkProducties