DIRECT AANMELDEN

Ben Tiggelaar

MBA in één dag

De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen


Dinsdag 16 april 2019

Vernieuwd programma!
Voor de komende editie is Ben Tiggelaar terug naar de tekentafel gegaan om het programma te innoveren. Primaire focus: wat zijn de vragen waar managers, ondernemers en professionals wakker van liggen? En wat zijn de antwoorden hierop van de beste denkers aller tijden?
Je beste tijdsinvestering in jaren
In ‘MBA in één dag’ leert Ben Tiggelaar je de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering. Maar ook: wat zijn de nieuwe inzichten die je echt moet kennen? Over welke trends leer je op de beste business schools in de wereld? Ben Tiggelaar zet het voor je op een rij. In één dag.
Direct toepasbaar...morgen!
Meer dan 17.600 managers namen inmiddels deel aan dit seminar. Hun belangrijkste conclusie: hier kan ik écht iets mee. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze zullen ‘op de zaak’ weten dat je bij ‘MBA in een dag’ bent geweest!

Programma

09:30 uur tot 17:15 uur

“Inspirerend, verfrissend; een professioneel uitgewerkte formule die van a-z klopt”

Judith Tesser, programma- en communicatiemanager, DPI Value Centre

Bijspijkeren op topsnelheid

Mis het niet!

Direct aanmelden
Wat kost het?
Dit seminar kost € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc.

Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten. Wil je nog meer weten? Dat kan. Bel ons (020-3033820) of stuur een mailtje naar info@denkproducties.nl.
Groepsarrangement
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs. Maar we hebben ook al ervaring met diverse andere opties die het voor groepen extra effectief en aantrekkelijk maken om deel te nemen. Neem contact op via 020-3033820 of mail naar info@denkproducties.nl.
Voorwaarden
Annulering is uitsluitend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. DenkProducties heeft het 'Privacy Waarborg Certificaat'. Dat betekent dat je gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht, of geleend. http://www.denkproducties.nl/voorwaarden/

Locatie

“Veel informatie beknopt samengevat met onderlinge verbanden. Boeiend van de eerste tot en met de laatste minuut. Hoog tempo. Klasse!” 

Dick Hortensius, NEN

countdown

co-productie

De 'in één dag' formule is een initiatief van Ben Tiggelaar en DenkProducties.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie.

Ben Tiggelaar
DenkProducties

DenkProducties

organiseert opvallend goede seminars voor managers. Onze programma's vallen op door: aangenaam tegendraadse onderwerpen, hoge sprekerskwaliteit en bovengemiddeld goede verzorging. U zit gegarandeerd de hele dag op het puntje van uw stoel!

DenkProducties