DIRECT AANMELDEN

Ben Tiggelaar

MBA in één dag

De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen


Vrijdag 23 maart 2018

Beatrix Theater - Utrecht

Nieuw programma!
Voor de komende editie gaat Ben Tiggelaar terug naar de tekentafel om het programma grondig te innoveren. Met als primaire focus: vragen waar managers, ondernemers en professionals wakker van liggen. Wat zijn die vragen? En welke antwoorden hebben de beste denkers aller tijden hierop?
Je beste tijdsinvestering in jaren
In ‘MBA in één dag’ scheidt Ben het kaf van het koren. Wat zijn de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering? Maar ook: wat zijn de nieuwe inzichten die je echt moet kennen? Over welke trends leer je op de beste business schools in de wereld? Ben Tiggelaar zet het voor je op een rij. In één dag.
Direct toepasbaar...morgen!
Meer dan 16.900 managers namen inmiddels deel aan dit seminar. Hun belangrijkste conclusie: hier kan ik écht iets mee. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze zullen ‘op de zaak’ weten dat je bij ‘MBA in een dag’ bent geweest!

“Inspirerend, verfrissend; een professioneel uitgewerkte formule die van a-z klopt”

Judith Tesser, programma- en communicatiemanager, DPI Value Centre

Programma

09:30 uur tot 17:15 uur

“Veel informatie beknopt samengevat met onderlinge verbanden. Boeiend van de eerste tot en met de laatste minuut. Hoog tempo. Klasse!” 

Dick Hortensius, NEN

Bijspijkeren op topsnelheid

Mis het niet!

Aanmelden
Wat kost het?
Dit seminar kost € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc.

Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten. Wil je nog meer weten? Dat kan. Bel ons (020-3033820) of stuur een mailtje naar info@denkproducties.nl.
Groepsarrangement
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs. Maar we hebben ook al ervaring met diverse andere opties die het voor groepen extra effectief en aantrekkelijk maken om deel te nemen. Neem contact op via 020-3033820 of mail naar info@denkproducties.nl.
Voorwaarden
Annulering is uitsluitend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. DenkProducties heeft het 'Privacy Waarborg Certificaat'. Dat betekent dat je gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht, of geleend. http://www.denkproducties.nl/voorwaarden/

Locatie

countdown

co-productie

De 'in één dag' formule is een initiatief van Ben Tiggelaar en DenkProducties.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie.

Ben Tiggelaar
DenkProducties

DenkProducties

organiseert opvallend goede seminars voor managers. Onze programma's vallen op door: aangenaam tegendraadse onderwerpen, hoge sprekerskwaliteit en bovengemiddeld goede verzorging. U zit gegarandeerd de hele dag op het puntje van uw stoel!

DenkProducties